King Shooter   -   Quarter Shoppen   -   Fotogalleri   -   Stamtavle   -   Broderi   -   American Love   -   Historie   -   Links   -   Kontakt   -   Del

King Shooter’s Historie

Et besøge til vennerne i N.C for nogle år siden resulterede i at jeg blev den heldige ejer af denne smukke hingst.


Da jeg så ham første gang var han 7 år og en del mørkere end han er i dag. Jeg forelskede mig med det samme i hans store venlige øjne, hans flotte hoved og ekstremt gode gangarter ( dengang var jeg til engelsk ridning!) Hans farve appelerede også til mig—da den er sjælden inden for AQHA og en af de bedste heste jeg tidligere har haft var grå skimmel—Indian Sari’ hed han, military pony—man han fortjener et kapitel for sig selv. ”En god hest har ingen farve” har min mor altid lært mig, men der er nu noget over the GREAT GRAYS.


I foråret kom King Shooter til Danmark—en smule uventet—da hans tidligere ejere Colin stort set arrangerede det hele, så da jeg fik mailen om hans ankomst fik jeg travlt… Kendte ingen indenfor western verdenen og andre opstaldnings steder havde enten ikke plads eller var af den overbevisning at hingste er dræber maskiner, men ikke min kære veninde Maria - der var plads til ham i Maria’s stald på Krogsnæb.


Vi kom med på en clinic med Karsten Jordt hos KLM ReininghorsEs. Karsten satte sig op og det var her at King Shooter’s egentlige uddannelse begyndte, senere kom han i træning hos Karsten i Tyskland og jeg forsøgte at køre ned og ride ca. hver 14 dag.


I september 2007 var han klar til sit første stævne og det var AQHA DM— han klarede sig flot—som det fremgår af hans resultater på forsiden.
I 2008 kom King Shooter til Klindt Hestecenter, hvor Sannee virkelig fik mig i sadlen og jeg fik lært en masse. Det resulterede i at vi fik startet vores første reining stævne—en god begyndelse og en forsmag på hvor svært det rent faktisk er at ride reining.


Sent på året var tiden kommet til at King Shooter skulle hjem til Krogsnæb igen, så jeg kunne få de timer i sadlen jeg havde brug for, det var skønt at få ham hjem


King Shooters historie er også en god påmindelse om alle de fantastiske mennesker i King Shooters og mit liv—Tak til jer alle sammen.

KING SHOOTER  -  Gray American Quarterhorse stallion 1997  -  Reg. #  3560515